Yemek Listesi

• Kahvaltı ve yemeklerimizin sunumunda temel mantık çocuklarımızın doyurulması değil, SAĞLIKLI BESLENMELERİDİR.
  • Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltıları okulumuzun mutfağında kendi personelimiz tarafından hazırlanıyor.
  • Etlerimizi, tavuklarımızı ve balıklarımızı % 100 helal sertifikalı, özenle seçilmiş firmalardan alıyoruz.
  • Mutfağımızda sıvıyağ olarak Ayçiçek ve Zeytinyağı, katı yağ olarak TEREYAĞ kullanıyoruz. Margarin kullanmıyoruz.
  • Sebze ve meyvelerimizi günlük olarak halden alıyoruz.
  • Tüm malzemelerin markalı, kalite belgeli ve sağlıklı olmasına özen gösteriyoruz.
  • Sıcak içecek olarak güvenilir aktarlardan aldığımız doğal bitki ve meyve çayları, soğuk içecek olarak, mevsime uygun meyvelerden komposto yapıyoruz
  • Yemeklerde kullandığımız kemik suyunu kendimiz imal ediyoruz.
  • Süt ürünleri grubunda da seçimlerimizi titizlikle yapıyoruz. Örneğin sütlü tatlılarda tamamen doğal, işlem görmemiş süt kullanıyoruz.
  • Tatlılarımızda tat verici olarak sadece toz şeker kullanıyoruz.
  • Yemeklerimizi hiçbir katkı maddesi kullanmadan pişiriyoruz.
  • Dondurulmuş gıda kullanmıyoruz.
  • Tüm hazırlama, pişirme ve dağıtım aşamalarında en yüksek standarttaki hijyen kurallarına uyuyoruz.
  • Çocuklarımıza yemek ve kahvaltıları PORSELEN tabaklar içerisinde sunuyoruz.
Tarih Kahvaltı Öğle Yemeği İkindi Kahvaltısı

Sitemize bugün 94 ziyaretçi giriş yaparak toplam 95 sayfa gezmiştir.