Yemek Listesi

• Kahvaltı ve yemeklerimizin sunumunda temel mantık çocuklarımızın doyurulması değil, SAĞLIKLI BESLENMELERİDİR.
  • Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltıları okulumuzun mutfağında kendi personelimiz tarafından hazırlanıyor.
  • Etlerimizi, tavuklarımızı ve balıklarımızı % 100 helal sertifikalı, özenle seçilmiş firmalardan alıyoruz.
  • Mutfağımızda sıvıyağ olarak Ayçiçek ve Zeytinyağı, katı yağ olarak TEREYAĞ kullanıyoruz. Margarin kullanmıyoruz.
  • Sebze ve meyvelerimizi günlük olarak halden alıyoruz.
  • Tüm malzemelerin markalı, kalite belgeli ve sağlıklı olmasına özen gösteriyoruz.
  • Sıcak içecek olarak güvenilir aktarlardan aldığımız doğal bitki ve meyve çayları, soğuk içecek olarak, mevsime uygun meyvelerden komposto yapıyoruz
  • Yemeklerde kullandığımız kemik suyunu kendimiz imal ediyoruz.
  • Süt ürünleri grubunda da seçimlerimizi titizlikle yapıyoruz. Örneğin sütlü tatlılarda tamamen doğal, işlem görmemiş süt kullanıyoruz.
  • Tatlılarımızda tat verici olarak sadece toz şeker kullanıyoruz.
  • Yemeklerimizi hiçbir katkı maddesi kullanmadan pişiriyoruz.
  • Dondurulmuş gıda kullanmıyoruz.
  • Tüm hazırlama, pişirme ve dağıtım aşamalarında en yüksek standarttaki hijyen kurallarına uyuyoruz.
  • Çocuklarımıza yemek ve kahvaltıları PORSELEN tabaklar içerisinde sunuyoruz.
Tarih Kahvaltı Öğle Yemeği İkindi Kahvaltısı
1.10.2019 Tereyağlı ballı ekmek, peynir, zeytin, domates, salatalık, ıhlamur Sebze çorbası, Kırkağaç köfte, bulgur pilavı, salata Ekmek pizzası, limonata
2.10.2019 Krep, peynir, zeytin, reçel, domates, salatalık, ılık süt Şehriye çorbası, türlü, makarna Meyve, Kuruyemiş (Kuru kayısı, kuru üzüm, leblebi)
3.10.2019 Peynirli omlet, kaşar peynir, zeytin, domates, salatalık, çay Yeşil mercimek, pilav, cacık, helva Simit, peynir, zeytin, domates
4.10.2019 Haşlanmış yumurta, kaşar peynir, zeytin, domates, salatalık, ıhlamur Ezogelin çorba, kıymalı pide, ayran, salata Patates Salatası, meyve suyu

Sitemize bugün 213 ziyaretçi giriş yaparak toplam 229 sayfa gezmiştir.