NEDEN ALTINÇOCUK?

• Okulöncesi Eğitim Dönemi, insanın özünü temsil eden ,kişiliğinin ve karakterinin yapıtaşlarının oluştuğu en hassas dönem olduğunun bilincindeyiz.
  • Çocuğun gelişiminin süreklilik isteyen bir değişme olduğu göz önünde tutularak, tek yönlü değil, çok yönlü gelişimi destekliyoruz.
  • Tüm eğitim ortamımızı, malzemelerimizi, programlarımızı ve öğretmen tutumlarımızı aktif öğrenmeyi destekleyecek şekilde yapılandırıyoruz.
  • Kültürel,ahlaki ve manevi değerlerimizi yaşam biçimimize katıyoruz.
  • Dikkat, görsel hafıza ve düşünme becerilerini geliştirici zengin eğitim materyalleri kullanıyoruz.
  • Haftanın her günü uygulanan Yabancı Dil Eğitimi'ni ÇOK YÖNLÜ etkinliklerle pekiştiriyoruz.
  • Çocuklarımızla ilgili tüm gelişim süreçlerini Rehberlik Servisi'nin uyguladığı bireysel görüşmeler, DGS çalışmaları, test ve envanterlerle titizlikle izliyoruz.
  • Çocuklar kendi öğrenmelerinin sunumlarını ailelerine, bizzat kendileri yaparak objektif bir değerlendirme ortamı sunuyoruz.
  • Veli-Okul İşbirliğini önemsiyor, anne-babalarımızı Okulöncesi Eğitim sürecine aktif olarak dahil ediyoruz.
  • Sadece anaokulumuza ait Yüzme Havuzu, Spor Salonu, Yemekhane ve Oyun Bahçemizle öğrencilerimizin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz.
  • Sağlıklı, doğal ve dengeli beslenmeye özen gösteriyoruz.
  • Şehir merkezine yakın, ulaşımı kolay, müstakil ve korunaklı binamız, özgürce hareket edebilecekleri yemyeşil bahçemiz ile çocuklarımıza güvenli ve doğal bir ortam sunuyoruz.

Sitemize bugün 5 ziyaretçi giriş yaparak toplam 5 sayfa gezmiştir.