YEMEK LİSTESİ

İlgili dökümanı görüntülemek için tıklayınız.

•          Kahvaltı ve yemeklerimizin sunumunda temel mantık çocuklarımızın doyurulması değil, SAĞLIKLI BESLENMELERİDİR.
  •        Sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltıları okulumuzun mutfağında  kendi personelimiz tarafından  hazırlanıyor.
  •        Etlerimizi, tavuklarımızı ve balıklarımızı % 100  helal sertifikalı, özenle seçilmiş firmalardan alıyoruz.
  •        Mutfağımızda sıvıyağ olarak AYÇİÇEK ve Zeytinyağı, katı yağ olarak TEREYAĞ kullanıyoruz. Margarin kullanmıyoruz.
  •        Sebze ve meyvelerimizi günlük olarak halden alıyoruz.
  •        Tüm malzemelerin markalı, kalite belgeli ve sağlıklı olmasına özen gösteriyoruz.
  •        Sıcak içecek olarak güvenilir aktarlardan aldığımız doğal bitki ve meyve çayları, soğuk içecek olarak, mevsime uygun meyvelerden komposto yapıyoruz
  •        Yemeklerde kullandığımız kemik suyunu kendimiz imal ediyoruz.
  •        Süt ürünleri grubunda da seçimlerimizi titizlikle yapıyoruz. Örneğin sütlü tatlılarda tamamen doğal, işlem görmemiş süt kullanıyoruz.
  •        Tatlılarımızda tat verici olarak sadece toz şeker kullanıyoruz.
  •        Yemeklerimizi hiçbir katkı maddesi kullanmadan pişiriyoruz.
  •        Dondurulmuş gıda kullanmıyoruz.
  •        Tüm hazırlama, pişirme ve dağıtım aşamalarında en yüksek standarttaki hijyen kurallarına uyuyoruz.
  •        Çocuklarımıza yemek ve kahvaltıları PORSELEN tabaklar içerisinde sunuyoruz.

Sitemize bugün 47 ziyaretçi giriş yaparak toplam 47 sayfa gezmiştir.