ALTINÇOCUKLARIN YERLİ MALI KUTLAMASI

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu öğrencileri Yerli Malı ve Tutum Haftası'nı büyük bir coşku ile kutladılar. Velilerimizin katılımı ile gerçekleştirdiğimiz etkinlikte,çocuklarımız birbirinden güzel gösterileri,ingilizce yapılan dialogları ile büyük beğeni topladılar. ' Yerli Malı'nın' önemine vurgu yapmak için sadece ülkemizde yetişen meyveler ve kuruyemişler çocuklarımıza ve velilerimize ikram edildi. Çocukları ile birlikte güzel bir gün geçiren velilerimiz bu etkinlikten çok büyük keyif aldıklarını dile getirdiler.
    Destekleri ve katılımları ile bu etkinliği zenginleştiren velilerimize teşekkür ederiz.

Diğer fotoğraflar için http://www.altincocuk.k12.tr/fotogaleri.asp?galeri=95 tıklayınız.

Sitemize bugün 109 ziyaretçi giriş yaparak toplam 109 sayfa gezmiştir.