NEŞELİ KALPLER KAMPÜSTE :)

Ebeveyn katılım çalışmamız kapsamında öğrencilerimizden Ahmet Akif Bozkurt'un babası tarafından davet edildiğimiz Sakarya Üniversitesi gezimiz çok eğlenceli ve verimli geçti. Geziye Sakarya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prf.Dr.Musa EKEN 'i ziyaret ederek başladılar.Rektör yardımcımız çocuklarımıza Rektörlüğü ve Senato odasını gezdirdi.Çocuklarımız Prf.Dr.Musa EKEN'e sorular sordular.Rektörümüz orada neler yapıldığını anlattı.Rektörlükte yaptığımız gezi çok eğlenceli geçti.Ardından Sakarya Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezine geçildi.Orada bulunan Sakarya Üniversitesi maketi çocuklarımızın ilgi odağı oldu.Maketimizi inceledikten sonra çizgi film izlemek için konferans salonuna geçildi.Çocuklarımız çizgi film izlerken çok mutlu oldular.Çizgi filmin ardından piknik alanına gidip yemek yedikten sonra çocuklarımızla doğa gezisi yapıldı.Doğayı incelerken çok keyif aldılar.Gezinin sonunda çocuklarımız diledikleri gibi eğlendiler.Mehmet Bey'in çocuklarımıza hediye ettiği Rüzgar Gülleri çocuklarımızın eğlencesine renk kattı. Bu güzel geziyi gerçekleştirmemize imkan sağlayan velimiz Mehmet Recep BOZKURT' a teşekkürlerimizi sunarız.

Sitemize bugün 119 ziyaretçi giriş yaparak toplam 119 sayfa gezmiştir.