DEĞERLER EĞİTİMİ GÖSTERİMİZ

Okulöncesi Eğitimi paralelinde uyguladığımız,Değerler Eğitimi Etkinliğimizin bir yıllık birikimini velilerimizin paylaşımına sunduk.Mutlu Sincapların cıvıl cıvıl şarkıları,Kelebeklerin öğrendikleri değerleri pekiştiren özlü sözleri,Neşeli Kalplerin merhamet duygusu ile ilgili dramaları,Uğur Böceklerinin Değerler Eğitiminde bir günü canlandırmalar ve Deniz Yıldızları öğrencilerinin sema gösterileri muhteşemdi.Velilerin büyük beğenisini toplayan gösterimizde öğrencilerimizin performansı görülmeye değerdi.

Sitemize bugün 98 ziyaretçi giriş yaparak toplam 106 sayfa gezmiştir.