İSTANBUL FLORYA AKVARYUM GEZİMİZ

ALTINÇOCUK İSTANBUL AKVARYUM ve PANAROMA 'da Altınçocuk velileri ve öğrencileri birlikte gittiğimiz FLORYA İSTANBUL AKVARYUM gezimizde çocukların mutlulukları ve heyecanları görülmeye değerdi.Dev Akvaryum ilginç balıklar ve canlıları hayranlıkla izleyen öğrencilerimiz aktif öğrenme süreçlerine bir yenilik daha katmış oldular.PANAROMA 'yı da gezen öğrenci ve velilerimiz muhteşem tarihi ,görselliği uzun bir süre izlediler.Verimli bir şekilde geçen gezimizin ardından velilerimiz geziyi organize eden ALTINÇOCUK ekibine çok teşekkür ettiler.

Sitemize bugün 235 ziyaretçi giriş yaparak toplam 243 sayfa gezmiştir.