KARDEŞ OKULUMUZUN BAYRAM DİLEKLERİ İÇİN ÇEKİLİŞ YAPTIK

Sosyal sorumluluk projemiz kapsamında bu yıl, Kurban bayramını çocuklarımıza daha anlamlı hale getirmek için kardeş okul uygulaması başlattık. Yazlık Mah. YUNUS EMRE İLKÖĞRETİM OKULU  ANASINIFI öğrencilerine birebir bayaram dilekleri soruldu. Herbirinin bayram dileği not edildi ve  kurumumuzdaki öğrencilere çekiliş yaptırılarak eşleştirme yapıldı. Öğrencilerimiz kardeş okuldaki arkadaşlarına hediyelerini götürmek için çok sabırsızlandılar. Onların yaşayacağı heyecana biran önce ortak olmak istediler.

Sitemize bugün 1 ziyaretçi giriş yaparak toplam 1 sayfa gezmiştir.