22 MART DÜNYA SU GÜNÜ

Hepimizin bildiği gibi insanlar su içmeden yaşayamazlar. Dünyamızda yaşanan su sıkıntısı sebebiyle pek çok insan yeterli miktarda su ihtiyacını giderememektedir. Bu yüzden salgın hastalıklar ve sağlıksız koşullar altında yaşamak zorundadırlar. Hayatımızda  bu kadar büyük bir öneme sahip olan suyun değerini iyi bilmeliyiz. Elimizden geldiğince su tasarrufu yapmalıyız.  Bununu için minklerimize suyun bilinçli tüketilmesi hakkında bilgiler verdik.“ Dünyanın en önemli konusu Su “ adlı slayt ve Su Günü şarkısı ile bu bilgileri pekiştirdik. Öğrencilerimiz yetişkinlere ve arkadaşlarına Suyun daha dikkatli kullanılması ve bilinçli tüketilmesi için çağrıda bulundular. SUYU BOŞA AKITMA GELECEĞİNİ  KURUTMA. DÜNYADAKİ TÜM CANLILARIN SUYA İHTİYACI VARDIR. SU HAYATTIR.

Sitemize bugün 108 ziyaretçi giriş yaparak toplam 108 sayfa gezmiştir.