MİNİKLER TRAFİK POLİSİ OLDU

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliği ile hayata geçirilen ''Kırmızı Düdük Projesi'' kapsamında Özel Neva Altınçocuk Anaokulunda Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şubesinde görevli Polis Memuru Murat Ünal tarafından Trafik Eğitimi verildi.

Toplumumuzda Trafik bilincinin gelişmesi hususunda çocuk yaş grubunun önemine dikkat çeken Trafik Eğitimi çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Trafik ışık ve işaretleri, emniyet kemeri ve çocuk koltuğu, okul servisi kuralları, güvenli oyun alanları, trafikte cep telefonu kullanmanın sakıncaları gibi konuların değinildiği etkinlik oldukça renkli görüntülere sahne oldu.

Polis Memuru Murat Ünal tarafından eğitim sonunda çocuklara Sakarya İl Emniyet Müdürü Fatih Kaya imzalı ''Ailemin ve Ülkemin Trafik Polisiyim'' kimlik kartları ve ''Kırmızı Düdük'' dağıtıldı. Verilen trafik eğitimi sonrasında öğrencilere polis amcaları tarafından üstlendikleri görev ve sorumlukları anlatıldı. Ardından ailelerinin Trafik kurallarına uymasını denetleyen birer minik trafik polisi olmaları istendi. Minik Trafik Polislerinin Polis kimlik kartları ve kırmızı düdüklerini alırken yaşadıkları mutluluk görülmeye değerdi.

Program öğrencilerin Polis amcaları ile birlikte  Trafik Polisi kimlik kartlarını göstererek ve kırmızı düdüklerini çalarak verdikleri toplu fotoğraf ile tamamlandı.

Sitemize bugün 502 ziyaretçi giriş yaparak toplam 502 sayfa gezmiştir.