YAŞASIN ALTINÇOCUKTA 100.GÜN

YAŞASIN ALTINÇOCUK”TA 100.GÜN

Altınçocuk ta  okula 100. gün etkinliği planlarken birçok amacımız vardı .Başladığımız ilk günden itibaren geldiğimiz her günü küçük bir oyun ile saydık. Öğrencilerimize okulda olmanın önemini, bilgilenmenin önemini vurgulamak, 100 rakamı ve içindeki sayıları kavratmak, hayal güçlerini genişletmek, sabretmeyi ve beklemeyi kavratmaktı. 100. Gün etkinliği ile bunları olumlu yönde destekledik.

Tüm sınıflarımızda 100 gün 100 nesne etkinlikleri yaptık. Bunu yaparken sayıların birbirini nasıl takip ettiğini keşfettik. Bu çalışmalarla pek çok hayvanı, kavramı, nesneyi tanıdık. Uzun bir yolculuğun ardından 100. güne ulaştık.

15 Şubat 2019 Cuma günü 100. gün etkinlikleri için öğrencilerin evde hazırladıkları 100.gün şapkaları ile okula geldiler. Öğrencilerimiz 100.gün partisinde; her 10 sayı farklı renkte      yazılarak ve deste kavramı verilerek, sayılar ve kartları öğrenildi. Öğrencilerimiz yaptıkları etkinliklerle sayılar arasında ilişki kurdular. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de sayı takip ve sıralamayı tekrar ettiler. Hedefe top atma, 100 köşesi, farklı materyaller ile 100 rakamı yazma, 10’un katları ile zıplama oyunu ve daha birçok eğlenceli etkinlik ve oyunla 100. Günümüzü kutladık.öğrenciler Günün sonunda 100. Gün pastamızı keserek afiyetle yedik.

Velilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Sitemize bugün 365 ziyaretçi giriş yaparak toplam 365 sayfa gezmiştir.