SEVELİM KORUYALIM SAHİPLENELİM

Her canlının doğada ki dengenin korunmasında bir rolü vardır. Sayıları bilinçsizce tüketilen  canlılardan sonra doğada büyük sorunlar yaşanmaya başlamıştır.  Artık günümüzde nesilleri tükenmekte olan hayvanları korumak için büyük gayretler gösterilmektedir. Biz de Altınçocuk anaokulu olarak çevremizdekileri bilinçlendirmek adına Nesli tükenen hayvanlarla ilgili proje çalışması yaptık. Nesli tükenen hayvanların yanı sıra diğer hayvanların bakımı, korunması, beslenmesi hakkında detaylı bilgiler verdik.

Hayvanları koruma gününün anlam ve önemi için okulumuza Veteriner Hekim Ender Er i davet ettik. Veterinerimiz Slayt, video ve görseller eşliğinde öğrencilerimize  hayvanları hakkında bilgiler verdi ve Mesleğinin ne olduğunu öğrencilerimize anlattı. Değerler eğitimi Zümremiz Rehberliğinde sosyal sorumluluk projesi olarak öğrencilerimize kuş yemi vererek sokaktaki herhangi bir kuşu beslemelerini istedik. Hayvanları koruma gününde öğrendiklerimizi yaşamımız boyunca uygulayalım.

Doğa hayvanlarla daha güzel.

Sitemize bugün 68 ziyaretçi giriş yaparak toplam 68 sayfa gezmiştir.