ALTINÇOCUKLARIN MUHTEŞEM GÜNÜ

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı sona ererken, eğitim hayatlarının temelini oluşturan, kişiliğin şekillendiği en hassas dönemlerden biri olan Okul öncesi eğitimini tamamlayıp, ilkokula başlayacak olan “ALTINÇOCUKLARIMIZA” güzel bir program hazırladık. Programımıza birbirinden güzel şarkılardan oluşan koro ile başladık. Ardından dönem içerisinde gerçekleştirilen satranç turnuvasında dereceye giren öğrencilerimize satranç öğretmeni tarafından madalyaları takdim edildi. Yıl boyunca okulumuzun havuzunda yapılan yüzme derslerinde üstün performans gösteren tüm öğrencilerimize yüzme antrenörleri eşliğinde madalyaları verildi. Son olarak Sınıf Öğretmenlerimiz katılım belgelerinin ve hediyelerini takdim ettiler.

Tüm öğrencilerimizin rengarenk dünyalarını simgeleyen renkli uçan balonlarını bugünün anısına havaya uçurdular. Kendi elleri ile hazırlamış oldukları “Su altındaki Düşlerimiz” isimli sergimize aileleri ile gezmenin mutluluğunu yaşadılar. Bu güzel programımızda Altınçocuklarımızın göstermiş oldukları performanslarından dolayı kutluyoruz. Katılım sağlayan tüm velilerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Sitemize bugün 46 ziyaretçi giriş yaparak toplam 46 sayfa gezmiştir.