ALTINÇOCUKLARIN 23 NİSAN ŞENLİĞİ

ALTINÇOCUKLARIN 23 NİSAN “ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI”

98. yılında aynı heyecanla beklediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Özel Neva Altınçocuk Anaokulun da büyük bir heyecan ve coşkuyla kutladık. Kırmızı-Beyaz kıyafetlerle okula gelen öğrencilerimizle okul içerisinde birbirinden güzel ve çeşitli oyunlar oynayarak keyifle eğlendiler. Dev bayrak dalgalandırmasıyla Dünya Çocuklarına armağan edilen bu günü anlamlandırdılar. Öğrencilerimizin bu güzel ve anlamlı gündeki coşkuları görülmeye değerdi. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve velilerimize teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 117 ziyaretçi giriş yaparak toplam 120 sayfa gezmiştir.