DOĞA DOSTU ALTINÇOCUKLAR

Altınçocuk Anaokulu olarak 21-26 Mart  “Orman Haftasını” Doğa- Orman ve Çevre duyarlılığını geliştirmeyi ilke edinerek etkili bir şekilde kutladık.

Orman Haftası etkinliğimizde ormanların önemini anlatan bir pano hazırladık. Velilerimizin desteği ile çocuklarımızın yaptığı afişleri okulumuzda sergiledik.

Okulumuzun konferans salonunda ağaçların faydaları, kullanım alanları ve nasıl korunması gerektiğiyle ilgili sunumumuzu izledikten sonra çocuklarımızın konumuzla ilgili hazırladığı şarkıları söyleyerek programımızı tamamladık.

Kurum olarak bu etkinliğimizde çocuklarımızın doğayı sevme, çevre ve ormanların önemi hakkında bilinç oluşturmayı amaçladık.

Haberle İlgili Fotoğraflar

Sitemize bugün 775 ziyaretçi giriş yaparak toplam 794 sayfa gezmiştir.