ALTINÇOCUKLARIN DÜNYA “SU” GÜNÜ ETKİNLİKLERİ

Dünyamızın ¾’ünü kaplayan suyun önemi nedir?

Eğer su kaynaklarını bilinçsizce tüketirsek canlılar bundan nasıl etkilenir?

İnsan vücudunda ne kadar su bulunur?

Suyumuzu kullanırken nasıl tasarruflu olmalıyız?

Tüm bu soruların ve daha fazlasının cevabını çocuklarımızla bugün “Dünya Su Gününde” öğreniyorlar.

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak Dünya Su gününün önemini vurgulamak amacıyla 5 yaşlar grubu olarak Saski Su Arıtma Tesislerine gezi düzenleyerek çocuklarımızın bu konuda bilinçlendirilmesini sağladık. Oradaki görevliler merak ettiğimiz tüm soruları cevaplandırdılar.

Tüm okul olarak da Su günü ile ilgili sorumlu öğretmenimiz tarafından çocuklarımıza eğitici video ve slayt ile anlatımlar yapılarak çocuklarımızı bilinçlendirdik.

Sonrasında tüm çocuklarla hazırlamış olduğumuz su damlası taçları ve su damlası kolyelerimizi takarak bahçemize çıktık ve kolyelerimizle ağaçlarımızı süsleyerek etkinliğimizi sonlandırdık.

Sitemize bugün 206 ziyaretçi giriş yaparak toplam 206 sayfa gezmiştir.