ALTINÇOCUKTA İSTİSMARA KARŞI BİLİNÇLENDİRME EĞİTİMİ

Okulumuz öğrencilerine ihmal ve istismara karşı bilinçlendirme eğitimi verildi. Rehber öğretmenimiz Tuğba Ayşe AKSOY tarafından verilen eğitimlerde öğrencilerimizde farkındalık oluşması sağlandı. Çocuklarda cinsel istismarın önlenmesi ve mağduriyetin azalması adına öğrencilerimizin yaş seviyelerine uygun olarak animasyonlu sunum ardından öğrencilerimizle yapılan grup sohbetinde kabul edilemez Bedensel Temasının ne olduğunu ve böyle bir durum söz konusunda nasıl tepki vermeleri gerektiğini yaş seviyelerine uygun olarak öğrencilerimize anlatıldı.

Sitemize bugün 15 ziyaretçi giriş yaparak toplam 15 sayfa gezmiştir.