ALTINÇOCUKTA 100. GÜNÜM “HER GEÇEN GÜN DAHA DA BİLGİLENİYORUM.”

ALTINÇOCUKTA 100. GÜNÜM
“HER GEÇEN GÜN DAHA DA BİLGİLENİYORUM.”

100. gün etkinliği planlarken birçok amacımız vardı. Öğrencilerimize okulda olmanın önemini, bilgilenmenin önemini vurgulamak, 100 rakamı ve içindeki sayıları kavratmak, hayal güçlerini genişletmek, sabretmeyi ve beklemeyi kavratmaktı. 100. Gün etkinliği ile bunları olumlu yönde destekledik.

100. günü okulumuzda birbirinden eğlenceli oyun ve etkinlikler ile kutladık. Okulumuzun içerisine 1’den 100’e kadar yazılı olan sayıları sakladık. Sayıları bulmalarını istedik. Öğrencilerimiz hem eğlendiler hem de sayı takip ve sıralamayı tekrar ettiler. Hedefe top atma, 100 köşesi, farklı materyaller ile 100 rakamı yazma, 10’un katları ile zıplama oyunu ve daha birçok eğlenceli etkinlik ve oyunla 100. Günümüzü kutladık.

Velilerimizin öğrencilerimiz ile birlikte hazırlamış olduğu 100 gün tişörtleri etkinliğimize renk kattı. Velilerimize ve öğretmenlerimize emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

Günün sonunda 100. Gün pastamızı keserek afiyetle yedik.

Sitemize bugün 447 ziyaretçi giriş yaparak toplam 462 sayfa gezmiştir.