ALTINÇOCUKLAR GAZETECİLİĞİ ÖĞRENDİ

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu’ nun Yunuslar ve Arılar sınıfları haberciliğin ve gazeteciliğin nasıl yapıldığını öğrendiler. Gazetenin köşe yazarlarından Zemine hanım gazetenin bölümlerini, haberlerin nasıl yapıldığını ve gazetelerin hangi aşamalardan geçerek basıldığını, baskı makinalarının nasıl çalıştığı göstererek anlattı. Çocuklarımızın gazetecilik üzerine sorularını “Gazetenin hangi kağıda basıldığı”, “Haberin nasıl yapıldığı” cevaplandıran Zemine hanım SRT binasını gezdirdi.

Haberleşme ve iletişim aracı olarak gazetenin,haberi asıl kaynağından gazete sayfalarına nasıl basıldığını ve geniş kitlelere nasıl ulaştığını konuşarak gezimizi bitirdik

Sitemize bugün 103 ziyaretçi giriş yaparak toplam 103 sayfa gezmiştir.