ALTINÇOCUKTA KIŞ MEVSİMİ

Kış mevsimi çocukların en sevdiği mevsimlerden biridir.

Özel Neva Altınçocuk Anaokulunun gelenekselleşen mevsimlerle ilgili etkinlikleri ile amaç çocuklara farkındalık oluşturmak, beceri kazandırmak ve sorgulama yapmalarına fırsat tanımaktır.

Bu yıl Kış Mevsimi süresince kar yağmamasının nedenlerini çocuklarımızla sorguladık. Doğamızı korumanın önemi,  doğaya saygı duyma, küresel ısınma gibi konularda çocuklarla sohbet ettik.

Becerilerimizi geliştirmek ve zenginleştirmek için pratik mont giyme etkinliği düzenledik. Ardından eldivenlerimizi giyerek kendi ellerimizle oluşturduğumuz karlarla eğlenceli vakit geçirdik. Mutfak atölyemizde kurabiyelerden Kardan Adam oluşturarak afiyetle yedik ve kar yağması için dua ettik.

Sitemize bugün 48 ziyaretçi giriş yaparak toplam 48 sayfa gezmiştir.