REHBERLİK SERVİSİMİZİN ALTINÇOCUKLARLA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Altınçocuk Anaokulu ve Özel Neva Okulları işbirliği ile psikolojik danışman ve rehber öğretmenlerimiz 6 yaş grubu öğrencimizle önemli bir çalışmaya daha imza attılar. Rehberlik servisimiz, 6 yaş grubu öğrencilerimize çocuk resimleri analizi yaparak, her bir Altınçocuğumuzun var olan gelişim durumlarını ele aldı.

Çocuklarımızın çizdikleri resimlerden, onların duygusal, motor, bilişsel, mantık gelişimini ve ruhsal dalgalanmalarını yansıtan ipuçları elde ettiler. Bu çalışmayı onların eğleneceği bir şekilde uygulayarak, gelişimlerine katkı sağladılar.

Sitemize bugün 204 ziyaretçi giriş yaparak toplam 204 sayfa gezmiştir.