AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu,  Ağız ve Diş Sağlığı etkinlikleri kapsamında, Diş Hekimi Şeyma Akyol’u okullarında ağırladı.

Diş Hekimi Şeyma hanım, hazırlamış olduğu güzel bir sunumla ve uygulamalı olarak Çocuklara ağız ve diş sağlığının önemi, ağız ve diş bakımının nasıl yapılması gerektiği, koruyucu diş hekimliği ve sağlıklı beslenme konuları hakkında bilgilendirme yaptı. Ayrıca, bazı öğrencilerimizin diş muayenesini de yapan Şeyma hanım, çocuklarımızın dişlerinin oldukça sağlıklı olduğunu, bundan sonraki süreçte de dişlerini düzenli olarak fırçalamalarını ve sağlığa zararlı abur cuburlardan uzak durmalarını tavsiye etti.

Öğrencilere Diş Fırçalama seti ve Takvimi hediye eden Akyol, onları dişlerini düzenli olarak dişlerini fırçalamaya teşvik etti.

Anlatılanları merakla dinleyen minik öğrenciler, özellikle sağlıklı beslenmenin önemini, günde en az iki kere dişlerin fırçalanması gerektiğini, diş doktoruna gitmenin korkulacak bir şey olmadığını eğlenerek öğrendiler.

Katkılarından dolayı, Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanlığına ve Değerli velimiz Şeyma Akyol’a çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 305 ziyaretçi giriş yaparak toplam 313 sayfa gezmiştir.