DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜNÜ KUTLADIK

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak ;

Çocuklarımızın yaş ve gelişim düzeylerini göz önünde bulundurarak  belirli gün ve haftalarımızdan olan “ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI “ gününü kutladık.

Gün içerisinde sınıflarda ve koridorda haklarımız ayni şarkısı çalındı.

Benimde haklarım var yazılı çalışma sayfası çocukların resmi yapıştırılıp, boyanarak tamamlandı.

Her sınıf, çocuklar ile ilgili seçtiği bir cümlenin yazılı olduğu afiş hazırlandı.

Okulumuzun giriş kapılarına çocuk hakları ile ilgili afişler konuldu. Velileri bilgilendirme amaçlı çocuk hakları bildirileri hazırlanıp gönderildi.

Öğrenciler ile “Çocuk Hakları” adlı slayt izlenerek, çocuk haklarının evrensel bir kavram olduğu ve tüm çocukları kapsadığı, dili, dini , rengi, ırkı ne olursa olsun hiçbir ayrım gözetmeksizin bütün çocukların aynı hakka sahip olduğundanbahsedildi.

Sitemize bugün 37 ziyaretçi giriş yaparak toplam 37 sayfa gezmiştir.