EĞLENCELİ SONBAHAR ETKİNLİĞİMİZ

Sarı, turuncu, kızıl ve kahverengi tonlarının muhteşemkarmasını gördüğümüz güzel bir mevsimdir SONBAHAR.

ÖZEL NEVA ALTINÇOCUK ANAOKULU,  Sonbahar mevsiminin çevre üzerindeki etkilerini ve yaprakların değişimini yerinde incelemek, doğanın güzelliklerini hayranlıkla seyretmek amacı ile “POYRAZLAR GÖLÜ” ne gezi düzenlediler.

Bütün okulun katıldığı bu güzel didaktik gezide yılın bu zamanı doğada gerçekleşen değişiklikleri yakından inceleme fırsatı buldular.

Çocuklarımız ağaçlar arasında özgürce dolaşıp, grup oyunları oynayıp keyifli vakit geçirdiler. Evlerinden getirdikleri büyüteçlerle, doğaya ait büyüleyici güzellikleri keşfetmenin  merakını ve hazzını yaşadılar. Kartepe Peyzajda Çeşit çeşit yapraklar toplayıp ağaçların yeni görüntülerini seyrettiler. Mevsim değişikliği konusunu işlerken doğa sevgisini ve doğanın korunmasının önemini de kavrayan çocuklarımız, keyifli ve eğlenceli vakit geçirdiler.

Sitemize bugün 116 ziyaretçi giriş yaparak toplam 116 sayfa gezmiştir.