ALTINÇOCUKLAR NİLOYA MÜZİKALİNDE

ALTINÇOCUKLAR  NİLOYA MÜZİKALİNDE

ALTINÇOCUKLAR  NİLOYA MÜZİKALİNDE

16 Ekim Pazartesi günü tüm okul olarak katıldığımız “NİLOYA” müzikalinde çocuklarımız keyifli anlar geçirdiler.

“NİLOYA” Müzikalini izleyen öğrencilerimiz, televizyondan tanıdıkları Niloya Kahramanını  ve arkadaşlarını karşılarında görünce şaşkınlıklarını gizleyemediler. Müzikal olarak sergilenen gösteride çocuklarımız müzikler ve görseller eşliğinde heyecanlı dakikalar yaşadılar. Gerek oyuncuların komutlarıyla, gerekse müziklere tutkuları ritimlerle “NİLOYA” Müzikalini canlı canlı yaşayan miniklerimiz sevdikleri kahramanlarla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadılar.

Sitemize bugün 27 ziyaretçi giriş yaparak toplam 27 sayfa gezmiştir.