HOŞ GELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN

Eğitim dönemimiz içerisinde Ramazan-ı Şerif coşkusunu yaşamak adına,  öğrencilerimizin sunumuyla gösteriler düzenledik. Tüm sınıflarımız en güzel halleriyle, görmeye değer heyecanlarıyla sahnede yerlerini aldılar. Uğurböcekleri davullarla ‘’Ramazan’a Merhaba’’ ilahilerini ve manilerini söylerken, Laleler ‘’Peygamber Efendimizin’’ mübarek hadislerini ezbere okudular, oruç ilahisiyle dualarıyla güzel anlar yaşattılar. Papatyalar ‘’Peygamberimizin Şemailini (Fiziksel özelliklerinin tasviri)’’ sunarken, minik Kelebeklerimiz de ‘’Allah temiz çocukları çok sever’’ ilahisini canlandırdılar. Gülenyüzler sınıfımız adları gibi güzel ‘’Tebessüm Şarkısı’nı’’ söylediler. Denizyıldızları ‘’Allah görüyor seni’’, Yunuslar ‘’Teslim ol Rabbine’’, Arılar ‘’Birsin Allah’ım’’ ilahilerini ve okudukları dualarıyla güzel programımızı noktaladık.

Sitemize bugün 154 ziyaretçi giriş yaparak toplam 157 sayfa gezmiştir.