İŞARET DİLİ GÖSTERİMİZ

Özel Neva  Altınçocuk Anaokulu olarak 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Serdivan Özel Eğitim Anaokulunun Yıl sonu gösterisine okulumuzun Papatyalar Sınıfı güzel bir farkındalık projesiyle dahil oldu. Serdivan Özel Eğitim Anaokulu Öğretmen ve Öğrencileriyle beraber hazırlamış oldukları, işaret dili ile söylenen ‘’Haklarımız Aynı’’ gösterisini sergilediler.

Teşrifleri ile programımızı onurlandıran Sayın Serdivan Kaymakamımız Muhsin ÇATMADIM, Serdivan Milli Eğitim Müdürümüz Ali DERE, İl Milli Eğitim Şube Müdürlerimiz Necmi SAĞIROĞLU,  Nesrin GİRGİN’e ve Kıymetli Velilerimize Teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 568 ziyaretçi giriş yaparak toplam 570 sayfa gezmiştir.