ALTINÇOCUK’TA 23 NİSAN ÇOŞKUSU

97. yılında hala aynı heyecan ve özlemle beklediğimiz 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı Özel Neva Altınçocuk Anaokulu’nda büyük bir coşku ve heyecanla kutlandık.

Kırmızı-Beyaz kıyafetlerle okula gelen öğrencilerimiz, konferans salonunda birbirinden güzel oyunlar, şarkılar ve şiirlerle Dünya Çocuklarına armağan edilen bu güzel günü anlamlandırdılar.

Çocuklarımızın bu güzel ve anlamlı gündeki coşkuları ve gözlerindeki ışıltı, görülmeye değerdi. Tüm dünya çocuklarına barış, sevgi,  ve mutluluk dolu yarınlar temenni ederek programımızı sona erdi. Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 2 ziyaretçi giriş yaparak toplam 2 sayfa gezmiştir.