ORMAN HAFTASI

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu yerinde eğitim,  yaparak, yaşayarak öğrenme metodlarını kullanan, çevreyle etkileşim kurmaya özen gösteren, öğrendiklerini davranışa dönüştüren bireyler yetiştirmeyi ilke edinmektedir.

Orman haftası etkinliğimizde de bu yöntemden yola çıkarak Dağdibi ağaçlandırma alanına “ALTINÇOCUK AĞAÇLARI”  Projemizi gerçekleştirmek için yola koyulduk.

İl Orman Müdürlüğü Personeli liderliğinde tüm okul öğrencilerimizin katılımıyla 85 adet fidanı kendi ellerimizle dikmenin mutluluğunu yaşadık. Adapazarı Orman İşletme Müdürü Özlem CEVAHİRCİ,  Ağaçlandırma ve Toprak Muhafaza Şefi Kerem ÖZDEMİR’e teşekkür edeiyoruz.

Sitemize bugün 17 ziyaretçi giriş yaparak toplam 17 sayfa gezmiştir.