“NEUROFEEDBACK” SAKARYA’DA İLK DEFA ALTINÇOCUK ANAOKULU’NDA

“NEUROFEEDBACK”  SAKARYA’DA İLK DEFA ALTINÇOCUK ANAOKULU’NDA

“NEUROFEEDBACK”  SAKARYA’DA İLK DEFA ALTINÇOCUK ANAOKULU’NDA

DİKKAT TARAMASI

Dikkat Taraması, neurofeedback cihazları yardımıyla yapılan çocukların tüm geleceklerine yönelik bir rehberlik çalışması niteliğindedir. Bu tarama programıyla veli ve öğretmenlerin çocukları yönlendirmesi, eksiklerini tamamlaması, tanıması ve anlaması daha kolay olacaktır. Öğrenmeyi kolaylaştırıcı yöntemler ve egzersizlerle yapılacak çalışmalar çocuklarımızın yaşama bir adım önde velilerimizin çocuklarıyla iletişim kurmada daha etkin ve başarılı olmalarını sağlayacaktır.

Dikkat dağınıklığında erken tanı: çocuğumuzun geleceğindeki engelleri kaldırır, aydınlatır.

Özel Neva Okulları’nın geçtiğimiz eğitim döneminde ev sahipliği yaptığı Psikolog-Eğitim ve Aile Danışmanı Sayın Nedret Keskin, velilerimize "Eğitimde Dikkatin Önemi ve Öğrenme Biçimlerinin Belirlenmesi" konularında seminer gerçekleştirdi. Bu dönemde de velilerimizin talebi doğrultusunda Nedret Hanımı Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak “NEUROFEEDBACK” uygulaması için okulumuza davet ettik. Yoğun katılımın olduğu programımız 3 eğitim günü sürecektir. Kurumumuz olarak öğrencilerimize ve velilerimize bu hizmeti sunmaktan dolayı mutluluk duymaktayız.

Sitemize bugün 404 ziyaretçi giriş yaparak toplam 404 sayfa gezmiştir.