DÜNYA SU GÜNÜ

Altınçocuk Anaokulu olarak belirli gün ve haftaları çocukların aktif katılımını sağlayarak kutlamaya özen göstermekteyiz. Bu bakış açısıyla ‘’Dünya Su Günümüzü’’ kutladık. Çocukların su kelimesine daha geniş perspektifte adlandırmasını amaçladık. Suyun önemine sadece insanların faydalanmadığına ve içmenin dışında nerelerde kullandığımıza dikkat çektik. SASKİ görevlisi olan sayın velimiz HATİCE BAYRAK hanımefendi bizlere konumuzu pekiştirmek için sunum gerçekleştirdi ve animasyonlar izletti. Katkılarından dolayı HATİCE BAYRAK hanımefendiye çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 47 ziyaretçi giriş yaparak toplam 47 sayfa gezmiştir.