100 GÜN DAHA BÜYÜDÜK

Okul Öncesi Eğitim Müfredatımızda bulunan ritmik ritmik sayabilme becerisini; sabır, merak ve matematikle birleştirdik, sonuna ulaştığımızda ise eğlence ve oyunlarla kutladığımız 100. Gün Şenliğimiz’i bu sene 6 yaşların katılımıyla kutladık.

Belirlenen tarihten itibaren okula geldiğimiz günleri sabırla, merakla ve her güne bir obje oluşturarak 100 günümüzü tamamladık. 100 tane kekimizin üzerini rakamlarla süsledik. En heyecanlı bölüm ise dağıttığımız 100 tane sayıyı tek tek bulma oyununu oynadık ve öğrencilerimizin evde aileleriyle hazırladıkları 100 yazılı tasarım kıyafetleriyle çocuklarımızla eğlenceli bir gün yaşadık.

Bugünümüzde; hayal güçlerini kullanarak, emek ve zaman harcayan velilerimize katılımlarından dolayı çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 638 ziyaretçi giriş yaparak toplam 640 sayfa gezmiştir.