GÜLE GÜLE SONBAHAR..

GÜLE GÜLE SONBAHAR

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu eğlenerek öğrenmeye devam ediyor. Akademik bilgi ve becerilerin  yanı sıra, uygulama yoluyla öğrenmenin kalıcılığına inandığımız için    “4 mevsim Şenlikleri”nin ilkine, bu sene “SONBAHAR ÇOCUKLARI” ile başladık.  Mevsimin özelliklerini aktif olarak inceleme şansını yakalayan çocuklarımız,  mevsim döngülerini şenliklerle karşılama fırsatını yakalamaktadır. Sınıflarımız,  hazırladıkları eğlenceli oyun ve şarkılarıyla etkinliğine başladı. Gün boyu süren şenliğimizde yaprakları inceleyip, seslerini duyma zevkine ulaştık.

Bize şenliğimizde materyal desteği sağlayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 627 ziyaretçi giriş yaparak toplam 629 sayfa gezmiştir.