KİTABINI AL SENDE BİZE KATIL!

KİTABINI AL SENDE BİZE KATIL

Altınçocuk Anaokulu olarak 9-15 kasım ‘’Dünya Çocuk Kitapları Haftası’’nı renkli ve anlamlı etkinlikler ile kutladık. Okulumuzda kitapların ve okumanın önemini anlatan bir pano hazırladık. ‘’Kitabını Al Sende Bize Katıl’’ sloganımız ile okulumuzdan mezun olan ikinci sınıftaki abla ve ağabeylerimizin bizlere okudukları hikayeleri dinledik ve okumayı nasıl öğrendikleri ile ilgili sohbet ederek eğlenceli vakit geçirdik.

Okulumuza çocuk yazarı CEVRİYE OYMAK’ı davet ederek kendisi ile tanıştık. Kitapların, şiirlerin nasıl yazıldığını ve kitap yazanların Yazar olduğunu öğrendik. Cevriye Hanımın bizlere hediye ettiği ‘’Annemin Sevgi Bahçesi’’ adlı şiir kitabını inceledik ve teşekkür ettik.

Kurum olarak bu etkinliğimizde öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlıklarının temelini atarak kitap sevgisi kazandırmayı amaçladık. Okumanın insanı geliştiren, yeni dünyalar kazandıran, bilgi ve bakış açılarını geliştiren en önemli etkinliklerden biri olduğunu anlattık.

Sitemize bugün 88 ziyaretçi giriş yaparak toplam 88 sayfa gezmiştir.