CAMİLER HAFTASI

Öğretim yöntemlerinden biri olan ve en etkililer arasında sayılan, kurumumuzun da çokça yer verdiği Yaparak-Yaşayarak öğrenme ilkesini göz önünde bulundurarak gezilerimize hız kesmeden devam etmekteyiz.

Bugün Camiler Haftası sebebi ile  Abdülhamid Han Camii’ne gezi düzenleyerek camiyi yakından görüp içerisine girme fırsatı yakaladık. 5-6 Yaş öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleşen gezimiz de çocuklar camiinin içerisinde özgürce hareket etmiş camii imamının da desteğiyle merak ettikleri cevaplara ulaşmışlardır. Diyanet İşleri Başkanlığı’nın da üzerinde durduğu Haydi Çocuklar Cami’ye kampanyasına destek vermiş Muharrem Ayı’nın 10. Gününü bu gezimizle taçlandırmış olduk.

Sitemize bugün 11 ziyaretçi giriş yaparak toplam 11 sayfa gezmiştir.