22 MART DÜNYA SU GÜNÜN KUTLADIK

Dünya Su günü çerçevesinde okulumuzda hazırladığımız proje ile miniklerimize suyun önemini ve su tasarrufuna dikkat çektik. Suyun biz canlıların hayatında büyük öneme sahip olduğunu, evimizde, okulumuzda hayatın her alanında suyun isaf etmeden bilinçli tüketmemiz gerektiği çocuklarımıza anlatıldı.

Peki Neler Yapabiliriz? Sorusu başlığı altında;

Ellerimizi yüzümüzü yıkarken, dişlerimizi fırçalarken muslukları gereksiz yere açık bırakmamamız gerektiği, çevremizde damlayan muslukları gördüğümüzde büyüklerimizden yardım istememiz gerektiği ve en önemlisi doğamızı suyumuzu kirletmemek için yapmamız gereken görevlerimiz ve kurallarımız çocuklara görseller ile pekiştirilerek anlatıldı.

Bu etkinliğimizde amacımız; çocuklarımızın doğal kaynakları bilinçli kullanabilme duyarlılığı kazandırma ve gelecekte yaşam biçimi haline getirmeleri ve bu konuda her zaman örnek bireyler olmalarıdır.

Sitemize bugün 580 ziyaretçi giriş yaparak toplam 582 sayfa gezmiştir.