ALTINÇOCUKLARIN GÖZÜNDEN 'YARIYIL'

ALTINÇOCUKLARIN  GÖZÜNDEN 'YARIYIL'

ALTINÇOCUK GÖZÜNDEN 'YARIYIL'

Her alanda olduğu gibi eğitim alanında da teknolojinin nimetlerinden faydalanmaktayız. Altınçocuk Anaokulu sanat alanında birçok çalışma yapmış ve çoğu etkinlikte olduğu gibi il çapında bu alanda da öncü olmuştur.

Bir olaya, duruma ve nesnelere çoğu zaman yetişkinlerden farklı bir şekilde bakan çocukların neyi nasıl gördüklerini anlamak ve onlar adına güzel bir anı bırakmak için yarıyıl tatiliyle farklı şehir ve mekanlarda bulunmalarını da fırsat bilerek, fotoğraf çekmeleriyle ilgili sorumluluk verilmiştir.

Cep telefonları ve profesyonel fotoğraf makineleri ile çektikleri fotoğrafları, onların yorumlarıyla düzenleyerek AGORA AVM' de  ' ALTINÇOCUK GÖZÜNDEN YARIYIL' adlı fotoğraf sergisiyle misafirlere sunuldu.

Çocuklar ve velileri adına güzel bir anı bırakmak ve çocukları biraz daha iyi anlayabilmek adına düzenlenen bu etkinlikte desteklerini esirgemeyerek, yanımızda bulunan tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 9 ziyaretçi giriş yaparak toplam 9 sayfa gezmiştir.