MİNİK ŞEFLER ATÖLYESİ

Okul Öncesi Eğitim Müfredat derslerinin yanı sıra; çocukların zeka ve fiziksel gelişimlerini desteklemek üzere bir çok ek dersle bu alanlara destek vermekteyiz. Bunlardan bir tanesi olan hayata hazırlık dersimizde günlük yaşamda karşılaştıkları zorluklarla, baş edebilmeyi amaçlamaktayız.

Kıyafetlerini kendi başına giyebilme, ayakkabılarını kendi bağlayabilme, toz alabilme, ev işlerinde anne babaya yardım gibi bir çok çalışmayı zevkle yapmaktalar. bu etkinliklere ek olarak yarıyıl tatiline girdiğimiz ilk günlerde çocuklarımızı ve velilerimizi AGORA AVM ' ye davet ederek onların ' Minik Şefler ' olmalarını istedik.

Şeflerimizi aşçı şapkası ve önlükleriyle hazırladıktan sonra, şeker hamurlarını verilen kalıplar ve merdaneler eşliğinde küçük kurabiyelere çevirmelerini sağladık.

Bu etkinlik de; Altınçocuk'da eğitimin; sadece okulda ve okul saatlerinde olmadığını, öğrenmenin eğlenerek daha zevkli gerçekleştiğini bir kez daha ispatlamamızı sağlamıştır. Her etkinliğimizde olduğu gibi bizleri yalnız bırakmayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 689 ziyaretçi giriş yaparak toplam 693 sayfa gezmiştir.