BEYNİMİZ ÇALIŞSIN CÜMLEMİZ TAMAMLANSIN!

Uyguladığımız sanat çalışmamızı Scamper ve cümle tamamlama ile birleştirerek bir çok alana değindik. Çiçek şeklindeki sanat çalışmamızı tamamlayarak içerisine ‘Ben Okuldayken’ cümlesini ekleyerek çocukları düşünmeleri için teşvik ettik. Çocuklar yarım bırakılan cümlelerini tamamlamak için kendi aralarında fikirlerini ifade ederek beyin fırtınası oluşturdular. Çocukların verdiği cevaplar çiçeklerin içlerine yazıldı. Uygulanan çalışmada çocukların kendilerini ifade etme becerileri desteklendi.

Sitemize bugün 110 ziyaretçi giriş yaparak toplam 113 sayfa gezmiştir.