PAPATYALAR ÇİZGİ ÇALIŞMASI

Kağıtlarımıza farklı çizgiler çizerek kalem kullanarak yaptığımız çizgi çalışmalarını eğlenceli hale getirdik ve renkli boncuklarla yaptık. Başlangıç ve bitiş noktalarını öğrendik. Başladığımız işi bitirme becerimizi ölçmüş olduk. Ayrıca okul öncesinde gruplama, ayırma önemlidir. Bu boncuklar sayesinde bir çok etkinliği yapabiliyoruz, renklerine göre ayırıyoruz. Büyüklük küçüklüklerine göre gruplandırıyoruz. Masanın üzerinde geometrik şekilleri oluşturuyoruz. Rakamları bu renkli boncuklarla yapıyoruz.

Sitemize bugün 87 ziyaretçi giriş yaparak toplam 87 sayfa gezmiştir.