AKILLI İZLEYİCİ 'UĞURBÖCEKLERİ'

Okul öncesi dönemde televizyonun çocukların üzerinde etkisi oldukça yüksektir. Çocukların çoğu önerilen sürenin üstünde televizyon izlemekte ve akıllı işaretleri yeterli düzeyde bilmemektedir.
       Çocuklarımızı televizyon izleme konusunda bilinçlendirmek ve izleyecekleri programlar konusunda karar verme becerilerini geliştirmek için 'Akıllı İzleyici' etkinliğimizi oluşturduk.
     Uğurböcekleri Sınıfı olarak öncelikle akıllı işaretlerinin ne anlama geldiğini öğrendik. Fon kartonlarından oluşturduğumuz televizyonlarımızın içerisine resimler çizdik. Resimlere uygun gelen akıllı işaretleri yerleştirdik. 'Akıllı İşaretler' bilgilerini pekiştirici örnekler vererek etkinliğimizi tamamladık.

Sitemize bugün 24 ziyaretçi giriş yaparak toplam 24 sayfa gezmiştir.