YUNUSLARIN DENGE HAREKET DERSİ

Okulumuzda uygulanmakta olan “Denge – Hareket” dersi çocukların sosyal, duygusal, bilişsel ve fiziksel gelişimi dikkate alınarak hazırlanmış özel bir eğitim programıdır. Bu etkinlikteki amacımız; çeşitli egzersiz ve oyunlarla çocuğun sürat, denge, kuvvet, esneklik ve koordinasyon gibi motor becerilerinde mevcut durumunu, gelişim sürecini ve gelecek için yol haritasını belirlemektir. Ayrıca özgüven, liderlik, karar verme gibi sosyal gelişimlerini de desteklemektir. Haftada bir ders saati uyguladığımız “denge ve hareket” dersimizi bu hafta ÖZEL NEVA İLKOKULU spor salonunda tırmanma parkurlarını kulanarak geçirdik. Çocuklarımız bu çalışma ile hem ilkokula adaptasyon süreçlerine başladılar, hem de eğlenceli vakit geçirdiler.

Sitemize bugün 430 ziyaretçi giriş yaparak toplam 445 sayfa gezmiştir.