ENERJİ KORUYUCULARI

Sorumluluk bilincini taşımak için okul öncesi yaşlar oldukça önemlidir.  Sorumluluk almak çok küçük yaşlardan itibaren öğrenilen ve gelişen bir beceridir. Ancak çocuklar,onlara fırsat verilirse sorumluluk almayı öğrenirler. Çocuklar doğdukları andan itibaren yetişkinleri izler, taklit eder ve model alırlar. Öğretilmek istenen durum,olay veya davranışı önce yetişkinler olarak uygulamak gerekir.

11-18 Ocak tarihlerinde yer alan Enerji Tasarruf Haftası’nı Özel Neva Altınçocuk Anaokulu bugün  kutladı. Tüm hafta boyunca ders konusu olarak işlenen Sorumluluk, Tasarruf ve Enerji konuları çerçevesinde hazırlanan sanat çalışmaları Aktivite Panosun’da sergilendi. Tüm okul öğrencileri Özel Neva Altınçocuk Anaokulu Konferans Salonun’da toplanarak Laleler Sınıfı’nın hazırlamış olduğu “Hepimiz Enerji Koruyucularıyız” adlı mini gösteriyi ve ardından hazırlanan animasyon gösterimlerini izlediler.

Enerji,tasarruf,israf ve sorumluluk gibi kavramları öğrenen çocuklar ;Dünya’yı  çöl olmaktan kurtarmak,daha iyi bir geleceğe kavuşabilmek için sorumluluk almayı “Enerji Koruyucuları” olmaya söz verdiler.

Sitemize bugün 283 ziyaretçi giriş yaparak toplam 290 sayfa gezmiştir.