ARTIK MATERYALLERDEN NELER YAPABİLİRİZ?

Üreticilik, çocuk eğitiminin temellerinin başında gelir. Geleceğin bilinçli ve üretici toplumunu oluşturmak için çocuklara okul öncesi dönemde üretici düşünmeyi ve üretici davranma alışkanlığı kazandırmak, sanat eğitiminin de temel ilkesidir.
    Çocuk için sanat; iletişim aracıdır. Çocuk şarkı söyleyerek, resim yaparak, dans ederek çevresindekilere bir şeyler anlatır. Çocuk sanat yoluyla bilgiye ulaşmayı, sorun çözmeyi, birlikte yaşamayı, birey olmayı öğrenir.
     Arılar Sınıfı öğrencilerinden yumurta kabı, renkli ponpon, pastel boya artık materyallerini kullanarak bir etkinlik hayal etmeleri istenir. Gelen cevaplar arasından çiçek seçilir. Çiçeğimizi pastel boyayla boyayıp ortasına yumurta kabını ve ponpon yapıştırıp etkinliğimizi tamamladık.

Sitemize bugün 253 ziyaretçi giriş yaparak toplam 259 sayfa gezmiştir.