“869 ŞENLİĞİ”

12-18 Aralık “Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftası” olarak tüm okullarda çeşitli şekillerde kutlanmaktadır. Özel Neva Altınçocuk Anaokulu ise Yerli Malı Haftası’nda,barkot numaralarına dikkat çekti. ‘869’ ile başlayan barkod numaraları yerli üretimi temsil etmektedir. ‘869’ sayısını etkinliğin tümüne yayarak ve görsel zekaya hitap ederek çocukların dikkatlerini çekmeyi başardı. Yerli Malı Haftası’nda; tasarruf ve tutumlu olmanın faydalarından bahsedildi ve ülkemize has yiyecekleri tanıtmak için bir fuar oluşturuldu. Sınıf sınıf fuarı gezen öğrencilerimize Laleler Sınıf’ı öğrencileri fuarı anlattı. Daha sonrasında tüm sınıfların hazırlamış olduğu sahne gösterilerini seyretmek için Özel Neva Altınçocuk Konferans Salonu’na geçen çocuklar sahne özgüvenlerini pekiştirerek Yerli Malı Haftası’nı gösterilerle kutladılar. Ardından Yerli Malı Haftası için velilerimizden istenilen yiyecekleri yemek için Özel Neva Altınçocuk Yemekhane’sinde toplanan çocuklarımız yorgunluklarını velilerimiz göndermiş olduğu enfes yiyecekler ile attılar. Programımızın sonunda ise çocuklarımız kendi elleriyle hazırlamış oldukları Elma Şekerleri’ni eve götürmek için hazırlandı. Tutum ve sabrın sonucunu görmek için ise sınıf kumbaralarını oluşturan çocuklarımız, belirli zamanlar dahilinde sınıf kumbaralarına para atacak ve zamanı geldiğinde sınıfça karar verecekleri şekilde değerlendireceklerdir. Bu etkinliğimizde bize destek veren velilerimizin ellerine sağlık diyor ve teşekkür ediyoruz.

Sitemize bugün 12 ziyaretçi giriş yaparak toplam 12 sayfa gezmiştir.