'BİR KİTAPTA BENDEN' PROJEMİZ

'Her çocuğun kitap okumaya hakkı var.' sloganıyla Özel Neva Altınçocuk Anaokulu Dünya Çocuk Kitapları Haftası kapsamında 'Bir Kitapta Benden' projesini başlattı.
      Altınçocuklarımızın gönül zenginlikleri ile evden getirdikleri kitaplar,Bingöl'de bulunan İ.M.K.B. Sarı Çiçekler İlkokulu anasınıfı ve 1. sınıf öğrencilerine ulaştırılmak üzere kitap kumbaralarında toplandı.
      Çocuklarımız uzaklardaki arkadaşlarına kitap göndermenin heyecanını ve mutluluğunu,mektuplarıyla süslediler. Projemize destek veren velilierimize ve paylaşma duygusunun en güzelini yaşayan çocuklarımıza teşekkür ederiz.

Diğer Fotoğraflar için
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.320835494769884.1073742298.205041089682659&type=1 tıklayınız.

Sitemize bugün 29 ziyaretçi giriş yaparak toplam 29 sayfa gezmiştir.