ALTINÇOCUK'TA MEVSİMLERDEN SONBAHAR

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu eğlenerek öğrenmeye devam ediyor. Kitap, yönerge, boyama sayfalarının yanı sıra, uygulama yoluyla öğrenmenin kalıcılığına inandığımız için “4 mevsim Hoşgeldin Şenlikleri”nin ilkine bu sene “Sonbahar Hoşgeldin Şenliği” ile başladık. Etkinliğe çocuklarımız şemsiye ve sonbahar yapraklarıyla katıldı.Gün boyu süren etkinlik de sonbaharın özellikleri konuşularak yapraklarla farklı faaliyetler yapıldı. Şenliğimizin sonuna doğru ise Sonbahar Hatırası olarak fotoğraflar çekildi ve okulumuzun giriş camlarında çocukların el baskılarıyla sonbahar ağaçları oluşturuldu. Bize şenliğimiz de materyal desteği sağlayan velilerimize çok teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 235 ziyaretçi giriş yaparak toplam 240 sayfa gezmiştir.