DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

Altınçocuklarımız,Dünya Tiyatrolar Günü'nü Gölge Oyununu yakından tanıyarak kutladılar. Özel Neva Ortaokulu Konferans Salonu'nda düzenlenen kutlamada,Karagöz-Hacivat ve diğer gölge oyunu kuklaları gölge oyunu ustası Seçkin Bayramoğlu'nun sunumu ile çocuklarımız önce kuklaların yapım aşamasını sinevizyon gösterisi ile izlediler. Ardından kuklaları yakından incelediler. Aynı zamanda sahne arkasına geçerek gölge oynunun nasıl oynandığına dair bilgi sahibi oldular. Küçük bir tiyatro gösterisi ile Tiyatro ve Gölge Oyunu hakkında çocuklarımız bilgilerini pekiştirmiş oldular.

Sitemize bugün 28 ziyaretçi giriş yaparak toplam 29 sayfa gezmiştir.