PAPATYALAR SINIFI AİLE KATILIMI

'Meslekleri Öğreniyoruz.' etkinlik ve tanıtımlarımızı Aile Katılımı çalışmaları ile destekliyoruz. Velimizin meslek bilgileri ile; Polis kimdir? Bizlere yardımları nelerdir? Hangi durumlarda polisleri aramalıyız? gibi bir çok konuda bilgi sahibi olduk ve canlandırmalar yaptık. Çocuklara polisi anlatmak ve sevdirmek (güzel hale getirmek) adına dev bir polis kostümü giyerek bizleri ziyaret eden sevimli polis ile tanıştık. Etkinlik görseller ile destekli olduğu için çocukların ilgilerini çekerek bu mesleği anlamalarında büyük önem taşıdı. Öğrencimiz Kerem KESKİN'in babası Halil İbrahim Beye bu güzel etkinliğinden dolayı teşekkür ederiz.

Sitemize bugün 99 ziyaretçi giriş yaparak toplam 99 sayfa gezmiştir.