ALTINÇOCUKLAR DEDELERİNİ VE NİNELERİNİ AĞIRLADILAR

Özel  Neva Altınçocuk  Anaokulu Öğrencileri ,  geleneksel olarak düzenlenen   “Dedeler ve Nineler Günü” nü büyük bir coşku ile kutladılar.

Büyüklerine duydukları saygıyı ve sevgiyi pekiştirmek, birlikte zaman geçirebilmek,  okullarını, arkadaşlarını dedeleri ve nineleri ile tanıştırıp keyifli vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla düzenlenilen etkinlik,  dedeler ve ninelerimizin yoğun katılımlarıyla gerçekleştirildi.

Çocuklarımızın yaşamlarında büyük önem taşıyan dede  ve ninelerimizin  elleri öpülerek karşılandı. Ardından onlar için hazırladığımız şarkılar, şiirler ve birbirinden güzel sunumlarla programımıza devam edildi. Çocuklarımızın kendi  ağzından yazılan mektuplar okunurken duygu dolu anlar yaşandı.  Bu günün anısına   hazırladığımız aile fotoğrafından oluşan çerçevelerimiz  süslendikten sonra, büyüklerimiz bizlere oynadıkları oyunları ve çocuklukları ile ilgili anıları anlatıldı.

Program sonunda dede ve ninelerimiz , duygularını mutlulukla  ifade ederlerken hatırlanmaktan, onlara özgü bir program hazırlanmasından çok memnun olduklarını söylediler ve kendileri için hazırladığımız “Nostalji Müzemizi” gezerek geçmişe kısa bir yolculuk yaptılar.

Özel Neva Altınçocuk Anaokulu olarak, küçük yaşta değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek, büyüklerine hak ettikleri saygıyı göstermek  amacıyla düzenlediğimiz bu güzel güne değer katan tüm büyüklerimize sonsuz teşekkürler.

Sitemize bugün 167 ziyaretçi giriş yaparak toplam 171 sayfa gezmiştir.